Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Όλα ξεκίνησαν το 2010..
Ο Δημήτρης βρισκόταν στην σχολή του Νίκου Ασκητή για την καθιερωμένη του προπόνηση… Καθώς εξασκούσε τους συνδυασμούς χτυπημάτων πάνω στον σάκο, σκέφτηκε πόσο βοηθητικό θα ήταν να υπάρχει κάτι που να του υπενθυμίζει να κρατάει τα χέρια του ψηλά. Η ιδέα μέσα στο μυαλό του άρχισε να μεγαλώνει..

΄Ένας συμπαίκτης είναι η λύση, για να το θυμάμαι!
Η ιδέα ήταν απλή, αλλά δύσκολη στην εφαρμογή της .Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος ήθελε να εισάγει έναν μαχητή με ανθρώπινη μορφή και ολοκληρωμένη σωματική διάπλαση, που να μπορεί να υπενθυμίζει στον αθλητή να κρατάει σωστή μαχητική στάση και να λειτουργεί σαν πραγματικός αντίπαλος. Έτσι προχώρησε στην δημιουργία του Fight Knight Dummy .
Το Fight Knight Dummy έκανε την εκρηκτική του εμφάνιση επίσημα τον Δεκέμβριο του 2012, στους αγώνες Κ-1 World Max, στην Αθήνα.
Με πολυετή εργασία και μελέτη η Version 1, σύντομα εξελίχθηκε σε Version 2, και Version 3.Το Fight Knight Dummy πλέον κατέχει εξέχουσα θέση σε πληθώρα μαχητικών σχολών για να καλύψει κάθε ανάγκη !

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Η Fight Knight έχει ως στόχο την βελτίωση της προπονητικής εμπειρίας,τόσο του αθλητή όσο και του προπονητή . Εργαζόμαστε πυρετωδώς για να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, γνωρίζοντας την διαφορετικότητα και τις ιδιατερότητες του κάθε μαχητικού αθλήματος. Το Fight Knight Dummy είναι ένα εύχρηστο εργαλέιο ανεξαρτήτως επιπέδου και αθλήματος και στοχέυει στο καλύτερο αποτέλεσμα, για σένα που παλέυεις για την κορυφή αλλά και για σένα που η προπόνηση είναι το ευχάριστο διάλειμα της ημέρας σου.